Entree. Hal met meterkast, trap naar 1e verdieping en deur naar woonkeuken. Moderne keuken met mat zwarte afwerking en massief eikenhouten details vernieuwd in 2017. De keuken is voorzien van voldoende kast-en opbergruimte, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en natuurstenen aanrechtblad.

 

Keuken

 

Tegenover de keuken staat een knus barretje gemaakt van massief eikenhout. Naast de bar staat in een nis een koel-vriescombinatie. Eetkamer met vaste kast, deur naar wasruimte en toilet en openslaande deuren naar tuin.

 

Bar

 

Washok en toilet
Tuin

 

De tuin is gelegen op het zuidoosten en voorzien van een houten schuurtje. Het is mogelijk om de tuin te bereiken via een aparte steeg.

 

Achtertuin
Tuin in de Zomer

1e verdieping

Woonkamer van ca. 22m2 voorzien van een brede laminaatvloer. In de woonkamer is een trap naar de 2e verdieping en een deur naar de slaapkamer.

 

Woonkamer
Slaapkamer

 

De slaapkamer (ca.4.10x2.50m) is gelegen aan de achterzijde. Aansluitend aan de slaapkamer is de badkamer gevestigd. De badkamer is vernieuwd in 2017 en beschikt over een ruime inloopdouche, dubbele wasbak, designradiator en mechanische ventilatie.

 

Badkamer
Badkamer

2e verdieping

Overloop met slaap- of werkruimte en deur naar ruime inloopkast. Op de overloop is tevens de opstelplaats van de cv-combiketel.

 

Zolder inloopkast
Zolder

 

Beide ruimtes zijn voorzien van een raam met uitzicht op respectievelijk de Vlaardingse kerk en het Stadhuis.

 

Uitzicht op de toren
Uitzicht op het stadhuis

 

Wonen: 95m2
Schuur: 6m2
Perceel: 84m2
Inhoud: 240m3

Plattegrond begane grond
Plattegrond 1e verdieping
Plattegrond zolder